Нанотехнология

Нанотехнология

Все повече чуваме за нанотехнологиите и се убеждаваме колко невероятни възможности предлагат те. Тези малки частици навлизат смело в нашия свят и ни помагат да откриваме нови хоризонти.

Именно на тях се разчита да променят и козметичната и дерматологична грижа, след като показват отлични резултати в поддържането на здравето и красотата на кожата. Смята се, че бъдещето на запазването на младостта и еластичността на кожата, дори и в доста зряла възраст, е именно в тайната на тези малки частици.

Нанотехнологиите предлагат подобрена функционалност, по-добри материали, решения там, където познатите ни подходи не работят. Всъщност “нано” идва от гръцки и означава “джудже”. Не за първи път в историята на цивилизацията големите открития се дължат на най-малките елементи.

Т. нар. нанокозметика вече се продава и е възможно да бъде закупена. Нейното действие, най-просто казано, се крие в това, че малките нано частици могат да стигнат много по-надълбоко в структурата на кожата, отколкото останалите козметични средства успяват. Така на практика се постига до 100% ефективност, например в регенерирането на клетките, доставянето на полезни субстанции, осигуряването на защита на кожата от слънцето и други негативни явления на околната среда. Затова нанотехнологията се използва все по-широко в анти-ейдж козметиката, както и в слънцезащитните продукти и въобще в почти всички области.

На българския пазар също се предлагат козметични продукти с наночастици. Deep Cosmetics е разработила козметичната си анти-ейдж серия именно чрез използването на нанотехнологията. Така всички полезни субстанции достигат до точното място в структурата на кожата, като по този начин имат максимален ефект. Такъв резултат не би могло да се постигне с останалите известни досега на науката и козметичната индустрия средства, защото ценните съставки в тях не могат да бъдат усвоени на 100% при нанасянето им. Освен това се подобрява функционалността на продуктите, като се избягват съпътстващите негативни състояния. Например почистващите маски на основата на нанотехнология надхвърлят резултатите от терапиите за почистване, но кожата не се травмира. Ефектът също е много по-дълготраен.

Голямо предимство на нанокозметиката на Deep Cosmetics е, че съпоставена със сходни продукти на други козметични и дерматологични компании, цената и е доста по-поносима от конкуренцията, без това да оказва влияние върху качествата и ползите ѝ. Разликата също е и във факта, че гореспоменатата козметична серия е с много висок процент естествени съставки, така че в тялото не се внасят химикали и синтетични вещества. Така можете да се наслаждавате на свежа, млада и опъната кожа и дори да решите и други здравословни и козметични проблеми.

Запишете своя час за безплатна процедура при нас!

Елате и разберете защо стотици клиентки ни се довериха в България.

Нанотехнология
4.5 (90%) 2 votes