За нас

Добре дошли в нашия център!

„Бюти Индъстри“ ЕООД е ексклузивен вносител и представител на израелската марка продукти „DEEP cosmetics“. Ние сме социално отговорна компания, която застава на 100% зад продуктите, които продава. Единствено тук може да получите 100% гаранция!

Повече за нас

„Бюти Индъстри“ ЕООД е българска компания занимаваща се с дистрибуцията на висок клас козметични брандове. Първият ни офис отвори врати през 2015г. в гр.София като освен лична консултация за предлаганите от нас продукти, центърът се занимава с компютърна диагностика на кожата и разкрасителни процедури. Ние се гордеем с екипа ни от доказани професионалисти, които обръщат внимание и на малките детайли в работата с клиенти и са готови да отговорят на всяко едно предизвикателство, пред което се изправят. За нас е важно да откриете в наше лице приятел, който заедно с Вас ще извърви пътя към здравата и красива кожа. Ние държим на обратната връзка и за нас е важно да разберем нуждите на всеки клиент решил да дойде при нас, за да може да отговорим с най-точните съвети и насоки. Ние сме единствената компания, която застава на 100% зад продуктите, които предлага чрез следене на резултатите в период до една година след закупуване на продуктите.

Диагностика

Компютърна диагностика, която позволява да се види точното моментно състояние на кожата, за да се прецени реалното и състояние.

Индивидуална схема за ползване на продуктите

Точно съставена за вашите нужди и проблеми на кожата, спазването на индивидуалната схема увеличава качественото подобряване на кожата с до 30%

Гарантирани резултати

DEEP cosmetics е единствената марка, която предлага безплатно следене на резултатите. Клиентите, които ползват цялостната комплексна грижа имат право на до 1 година безплатни месечни диагностики, благодарение на които заедно следим вашите резултати.

Повече за DEEP cosmetics

DEEPcosmetics е висококачествена израелска козметика на натурална основа, специално разработена спрямо изискванията на съвременната жена. Серията се състои от 11 продукта, които изцяло покриват нуждите на вече застаряващата кожа. Козметиката е изцяло хипоалергенна, което я прави подходяща и за най-чувствителната кожа. С доказания си състав и включени иновации, продуктите на DEEP cosmetics дават нужната хидратация и подхранване на кожата, борят се с видимите следи на старостта и са сигурна превенция, ако не желаете да се оставите на времето.

„Най-новата в България, козметика Deep cosmetics предоставя на своите клиенти иновативни и хипоалергенни продукти за здрава и сияйна кожа. Deep cosmetics се препоръчва за момичета и дами ценящи качествена и високоефективна козметика, стремящи се към съвършенство и без компромис за своята кожа. Със своите формули и разработки, Deep cosmetics позволява дълбокото проникване на активните съставки в дермата, което осигурява оптимално качество и комфорт на кожата.“

Доктор Гергана Манолова- Георгиева

Клиниката по Кожни и венерически болести на ККВБ „Александровска“.

България, София.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

– Изключително съм доволна от резултата, който получих само за 6 месеца. В момента усещам кожата ми много по-гладка, еластична, а и видимо има разлика от преди. Благодаря DEEP cosmetics! - Мира, 41г. – DEEP cosmetics ми даде това, което търсех дълго време - гарантиран резултат. Започнах да ползвам козметика редовно още от млада и съм изпробвала много продукти, но така и не открих търсения резултат, докато не попаднах случайно на DEEP cosmetics. Истинско съвършенство с доказан резултат. - Мария 56г. – След като родих дъщеричката ми основно целия ми фокус се насочи към нея. Почнах да забравям себе си като жена, а времето си тече и годините си минават. Радвам се, че открих DEEP cosmetics, козметика, която ми напомни, че отново съм жена. Радвам се, че открих и центъра им, винаги е удоволствие като идвам на диагностика. - Славена, 32г. – Едно от любимите ми неща е да ходя в центъра на DEEP cosmetics за месечната ми диагностика. Усещането, когато правиш нещо и ти носи резултат е страхотно. - Ружа, 64г.

Дийп Козметикс – видео отзиви

Запишете своя час за безплатна процедура при нас!

Елате и разберете защо стотици клиентки ни се довериха в България.

За нас
4.8 (95.54%) 193 votes