Диагностика

Компютърна диагностика

Верни на традицията да предлагаме най-доброто за нашите клиенти, DEEP cosmetics прави специализирани компютърни диагностики на състоянието на кожата на лицето. Чрез тях много прецизно се установява в какво състояние е вашата кожа и от каква грижа се нуждае тя. Лицето ни е тази част от тялото, която е подложена на най-вредните влияния на околната среда, а и не само. Вътрешното състояние на организма също оказва влияние. Ето защо, за да запазите кожата на лицето си по-млада и здрава с годините трябва много точно да знаете какво да и дадете.

Благодарение на иновативния апарат за диагностика Aram Huvis Aramo SG може да се надникне по-дълбоко в кожата на лицето и да получим пълна информация за някои от най-важните и показатели – хидратация, омазняване, големина на порите, бръчки, пигментация и разширени капиляри. Специален скенер за секунди прави снимка, след което представя визуално и графично получените резултати. За да се добие представа дали състоянието на кожата е добро или лошо за възрастта на клиента, тези резултати се сравняват с нормите, определени за всяка една възраст. Така чрез тази диагностика вече имаме реално оценяване състоянието на кожата, а не субективно такова.
Точно заради професионалната детайлна компютърна диагностика, ние от DEEP cosmetics можем да предложим индивидуална грижа за всеки един клиент. Спрямо лично неговите показатели и нужди, ние даваме професионални съвети и насоки как най-правилно да се грижи за своята кожа, така че да има най-голям и бърз ефект. Именно защото ние държим на резултатите, всеки един клиент получава безплатни детайлни компютърни диагностики в продължение на една година, започвайки да ползва продуктите на DEEPcosmetics.
Всички дами, дошли да се запознаят с козметиката на място в нашия център, получават безплатно основна компютърна диагностика* на кожата на лицето, като подарък от нас. Благодарение на нея, може да се констатира моментното състояние на кожата и да се даде ясна представа за реалното и състояние. Нашите консултанти имат грижата да отговорят на всеки един въпрос, който имате и да ви посъветват как най-правилно да се грижите за кожата ви, според получените резултати на компютърната диагностика.

* Основната компютърна диагностика не обхваща всички показатели, а само основните.

Запишете своя час за безплатна процедура при нас!

Елате и разберете защо стотици клиентки ни се довериха в България.

Диагностика
4.7 (93.51%) 154 votes