B.I.Effect

B.I.Effect

Революционната технология B.I.Effect, разработена от лабораториите B4U е научно доказано средство в борбата със стареенето на кожата. Продуктите се базират на синтетичния полипептид Аргилерин. Известно е, че пептидите възвръщат младостта и имат благоприятно действие за подобряване на функционирането на тялото.

 

Този огромен принос на пептидите за красотата и здравето е открит сравнително наскоро от учените. Мощното им действие се изразява в различни посоки, като до този момент са известни пептиди за намаляване на бръчките и регенериране на кожата; пептиди за борба със стреса; за подобряване на съня; за ускорено възстановяване на тъкани и други проблеми при травми. Конкретно Аргилеринът е безопасната алтернатива на ботоксовите инжекции. Той изглажда бръчките и има и възпиращо действие срещу появата на нови чрез регулиране на мускулните контракции. Затова този пептид често се нарича и растителен ботокс, но без страничните ефекти на последния. Освен това се понася добре от всеки тип кожа и не предизвиква нежелани реакции.

 

Пептидът има и антиоксидантни свойства и спира и свръхпроизводството на т. нар. стресови хормони, които също дават своя „отпечатък” върху кожата под формата на бръчки и гънки. Установено е и, че Аргилеринът намалява и появата на стрии и прави кожата видимо много по-млада, възвръща еластичността и плътната ѝ структура. При редовна употреба на продукти, съдържащи Аргилерин, ефектът се появява за по-малко от един месец. Дълбочината на бръчките се намалява с една трета, но най-важното е, че за постигането на тези отлични резултати не се прилагат инжекции, оперативни интервенции и процедурите не са съпътствани с болка. Също така възвръщането на младостта и красотата на кожата става по безопасен начин.

 

Само анти-ейдж козметиката от най-висок клас съдържа Аргилерин. Наличието на този пептид ви гарантира, че ще получите най-добрата грижа за кожата си. Серумът против стареене на кожата на Deep Cosmetics е едно от най-ефикасните и утвърдили се на българския пазар средства, борещо се със следите на времето. С мощната си формула на основата на Аргилерин, обогатена и с градински чай, той успешно се бори със свободните радикали, заличава негативните последствия от влиянието на околната среда и възвръща младия, стегнат и сияен вид на кожата. Само след 3 седмици мимическите бръчки се изглаждат, без да се налагат допълнителни процедури. Кожата е защитена и от съдържащите се в градинския чай мастни и Омега 3 и 6 киселини, които хидратират дълготрайно и в дълбочина. Така в този уникален серум се срещат съвременните научни постижения и технологии със силата на природата. Резултатът е наистина изключителен, поради което козметичното средство е сред топ продуктите с доказано действие срещу следите на времето.

Запишете своя час за безплатна процедура при нас!

Елате и разберете защо стотици клиентки ни се довериха в България.

Рейтинг доверия!

No Comments

Post a Comment