Omega III

Omega III

Omega III са мастни киселини, които имат незаменимо значение за човешкото здраве. За съжаление обаче човешкият организъм не може сам да ги произвежда, а трябва да си ги набавя отвън, чрез консумацията на продукти, които ги съдържат. Тези полезни за тялото киселини имат противовъзпалителен ефект и предпазват от редица сериозни заболявания. Установено е, че приемът им е много важен и за нормалното развитие на плода през бременността, бързото възстановяване на майчиния организъм и психика след раждане, за облекчаване и лечение на хронични заболявания. Освен това те са много важни и за регулирането на метаболизма и се препоръчват като важна част от всяка добра диета. Въпреки все по-благоприятните научни открития, свързани с консумирането и използването на Omega III, те са все по-рядко присъстващи в съвременния ни хранителен режим. С този факт се свързва и появата и развитието на много болести в западните цивилизации, включително и такива, смятани за нелечими. Затова се налага допълнителен прием под формата на хранителни добавки.

 

Omega III киселините са едни от най-важните средства за съхраняване на младостта и красотата на кожата чрез способността да възстановят нормалното производство на колагенни и еластични влакна. Приемът им запазва структурата и виталността на клетките, като осигурява и правилното им функциониране. Освен това предпазва кожата от увреждания, причинени от вредните слънчеви лъчи и спомага за задържането на необходимото количество вода в клетките. Така кожата остава еластична, без бръчки и гънки и свежа, въпреки преминаването в една по-зряла възраст.

 

Затова подходящата грижа в анти-ейдж козметиката задължително включва и осигуряването на Omega III. Доказан ефект в тази посока имат капсулите с Omega III на Deep Cosmetics, които вече от няколко години имат голям успех и на българския пазар. Те са обогатени и с масло от корен от женшен, което има допълнителен тонизиращ ефект и изчиства токсините от кожата. Комбинацията от тези съставки показва изключителни резултати за поддържането на кожата гладка и непроменена от негативните следи на времето и околната среда. Положителният ефект е дълготраен и гарантиран при редовна употреба.

 

Следете внимателно състоянието на вашата кожа, защото тя показва също, когато липсват ценни добавки като Omega III. Специално в този случай кожата ви ще изглежда суха и няма да има блясък. Можете да си направите безплатна компютърна диагностика на лицето, осигурена от Deep Cosmetics, за да проверите дали кожата ви е проблемна вследствие на някакви неблагоприятни обстоятелства. Така ще знаете не само точно какви козметични средства да приложите за максимален ефект, но и на какво да наблегнете в диетата си.

Запишете своя час за безплатна процедура при нас!

Елате и разберете защо стотици клиентки ни се довериха в България.

Omega III
5 (100%) 1 vote