Суперлифт 3D капсули

Deep cosmetics - Капсули с Omega III

Суперлифт 3D капсули

250.00лв.

Луксозни капсули, базирани на иновативна формула за стягане на кожата, предназначена за незабавно и устойчиво намаляване на бръчките. Обогатени с хиалуронова киселина, силициеви сфери и екзотични растителни екстракти, тези капсули осигуряват намаляване на бръчките, по- гладка кожа, подобрена еластичност.

Описание

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Hyaluronic Filling Spheresтези сфери са специализирани в напълването на челните линии, бръчките между веждите, линиите на усмивката и бузите. Когато са в контакт с кожата, те бързо набъбват и водят до видимо намаляване на дълбочината на бръчките и осигуряват дълготрайна хидратация.

RonaFlair® FlawlessSilica Еднородната форма на основата и сложната технология за покритие се комбинират, за да запълнят бръчките и дифузната светлина, за да се създаде равномерно разпределение на повърхността.

Gatuline® In-Tense- мазен концентрат от африканския цвят Spilanthes Acmella, той е насочен към загуба на твърдост на кожата и поява на дълбоки бръчки. Чрез стимулиране на биомеханичните функции на фибро-бластите, тази активна съставка помага за реорганизиране на структурата на дермата и видимо изглажда повърхността на кожата отвътре

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА: : Отчупете върха на капсулата и нанесете върху почистената кожата на лицето и шия. Използвайте по една капсула сутрин или вечер в продължение на един месец и следващия месец по една през ден.

Суперлифт 3D капсули
4.7 (94%) 10 votes

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Суперлифт 3D капсули“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *